Ramazan Bayramımız Mübarek Olsun

Bizleri manevi iklimin bereketinde birleştiren mübarek Ramazan ayını geride bıraktık. Koronavirüs salgını sebebiyle buruk yaşadığımız mübarek günlerde hep birlikte buluşamasak da; merhamet ve sabır duygularıyla, paylaşarak, rahmeti ve bereketi yaşadık.

Yaşanan sıkıntılar sonucu zor durumda kalan kardeşlerimizin ellerinden tutmak için şehrimizde ve ülkemizde tam bir hayır yarışına dönen Ramazan ayında dünyanın her yerinde açlık ve yokluk çeken kardeşlerimiz için de herkes elinden gelen desteği verdi. Şimdi gönül birliği içinde bayramı idrak ediyoruz.

Tüm köylülerimizin Ramazan Bayramı’nı en içten duygularımızla tebrik ediyoruz.

Ramazan ayında milletçe aynı duygular, aynı düşünceler, aynı hassasiyetler içinde muhteşem bir arınma ve yücelme fırsatını en güzel şekilde değerlendirerek bayrama eriştik. Ramazan ayında edindiğimiz güzel duyguları tüm yıl boyunca yaşamak, hayatımıza bayram coşkusunu getirecek, sıkıntıları aşmamıza yardımcı olacaktır.

Kıymetli Köylülerimiz,

Sizlerden istirhamımız, devletimizin aldığı tedbirlerle yeni normalleşme sürecini yaşadığımız bu günlerde salgında yeni bir dalgalanmaya fırsat vermemek için alınan kararlara harfiyen uyalım. Sosyal mesafeye, maske takmaya ve hijyen kurallarına riayet edelim ki; gelecek güzel günleri ve bayramları hep birlikte coşku içinde, birbirimize sarılarak kutlayabilelim.

Durak Köyü Resmi İnternet Sitesi olarak bu duygularla tüm hemşehrilerimizin ve İslam dünyasının Ramazan Bayramı‘nı tebrik eder; bayramın köyümüze, şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyoruz.