Hayırsever iş adamımız Ali Akkanat Konya’da bazı ziyaretler gerçekleştirdi

Hayırsever iş insanı Ali Akkanat, Milletvekilimiz Orhan Erdem ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay ile Konyamızda bereketli bir günü geride bırakıyoruz.
İlk durağımız Selçuklu Belediyemiz tarafından yapımı gerçekleştirilen Selçuklu Otizmli Bireyler Eğitim Merkezi (SOBE) oldu. Otizmli kardeşlerimize katkılarından dolayı SOBE’ye teşekkür ediyorum. Akabinde şehrimizin kıymetli üniversitesilerinden Selçuk Üniversitesi Rektörü Metin Aksoy’u ziyaret ettik. Üniversitemiz yeni eğitim-öğretim yılı için hazırlıklarını tamamlamış ve öğrenci kardeşlerimizi bekliyor. Yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum.
Hz.Mevlâna’nın 814. Doğum Yıldönümü, Şerbet-i Veladet programı kapsamında; Mevlana Müzesi’nde Gülbang Duası, Sultan Selim Camii’nde Mevlid-i Şerif icra törenine katıldık.
Program sonrasında ise heyet olarak Kubbe-i Hadra çinilerini inceledik. Son olarak şehrimizin kıymetli Valisi Vahdettin Özkan’ı makamında ziyaret ederek, şehrimiz ile alakalı istişare ettik.
Konyamızın maneviyatı, samimiyeti ve muhabbeti yine içimizi ısıttı. İnşallah bizlerde şehrimiz için her daim çalışmaya devam edeceğiz.