Cumhuriyet’in 93. Yılı Kutlu Olsun

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 93. yıldönümünü büyük bir gururla kutluyoruz. Millet olarak tarihte eşine ender rastlanan bir azim ve irade ile zafere ulaştığımız Kurtuluş Savaşı’nın ardından kurulan Cumhuriyet, 93 yıldır milletimizin bağımsızlığının, topraklarımızın bölünemeyeceğinin tarihi bir ispatı olarak yaşamaktadır.

Cumhuriyetimizin kuruluş yıldönümü, bugün o kenetlenmeyi bir kere daha hatırlamak ve ülkemize bağlılığımızı en net haliyle ifade etmek için büyük bir imkandır. Bu bayram vesilesiyle ortaya koyacağımız birlik ve beraberlik tablosu, aramıza nifak tohumları ekmeye çalışanlara verilecek en güzel cevaptır.

Devletimizin temelleri atılırken milli irade esas alınmıştır. Bugün de yaşadığımız olaylar karşısında halkımızın milli iradeyi aynı güçle göstermesi bu ülkenin yıkılmaz temeller üzerine kurulduğunu ortaya koymaktadır.

Bu anlamlı günde, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere eşsiz fedakarlıklarıyla milletimizin gönlünde yaşayan bütün şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Cumhuriyetimizin 93. yıldönümünü kutluyoruz.