30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun

30 Ağustos 2017 – Kurtuluş Savaşımızın en büyük zaferi olan, 30 Ağustos 1922’de kazanılan Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin yıl dönümünü büyük bir gurur ve heyecanla kutluyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başkomutanlık ettiği büyük taarruz neticesinde işgal altındaki vatan topraklarının düşmandan bütünüyle arındırıldığı bu destansı zafer, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş temellerini atmıştır.

30 Ağustos 1922’de Türk milleti, asla boyunduruk kabul etmeyeceğini, bağımsızlığını hiçbir şekilde terk etmeyeceğini tüm dünyaya bir kez daha ilan etmiştir. Aziz milletimiz imkansızlıklar içinde bulunsa da, milli ve manevi değerlerini canını ortaya koyarak korumasını bilmiş, inandığı yoldan asla dönmemiş, varlığına kastedilmesine asla izin vermemiştir.

Bundan 95 yıl önce Dumlupınar’da aziz şehitlerimizin destansı mücadeleleri ve mübarek kanlarıyla tescil edilen iradeye bugün de sahibiz.

Bu düşüncelerle, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95. yılını tebrik ediyor; başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu toprakların ebediyete kadar Türk Milleti’ne ait olacağını tüm dünyaya duyuran İstiklal Savaşımızın bütün kahramanlarını, dünden bugüne tüm şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz.